КОМБАТ Воскресенье, 19.05.2024, 00:11


RSS
КОМБАТ
На главную        
Выход        

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  •   
    Главная » 2009 » Октябрь » 12 » підбито попередні підсумки дослідницького навчання з підрозділами авіаційних бригад тактичної авіації та авіаційної бази Повітряних Сил Збро
    17:44
    підбито попередні підсумки дослідницького навчання з підрозділами авіаційних бригад тактичної авіації та авіаційної бази Повітряних Сил Збро
    у Вінниці, у командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України відбулася розширена нарада, присвячена підбиттю попередніх підсумків практичного етапу дослідницького навчання з підрозділами авіаційних бригад тактичної авіації та авіаційної бази Повітряних Сил, повідомляє офіційний сайт Міноборони України

    Нарада проходила під головуванням командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковника Івана Руснака.

    Необхідно зазначити, що практичний етап дослідницького навчання з підрозділами авіаційних бригад тактичної авіації та авіаційної бази відбулося на минулому тижні на військовому аеродромі “Коломия”, що на Івано-Франківщині. До навчання, яке проводилося в рамках експерименту щодо визначення оптимальної організаційно-штатної структури авіаційних військових частин шляхом переформування бригади тактичної авіації і створення авіаційної бази, були задіяні практично всі роди військової авіації Повітряних Сил: винищувальна, бомбардувальна, розвідувальна, транспортна, зокрема, літаки МіГ-29, Су-25, Су-24мр, Ан-26 та вертольоти Мі-8.

    За словами командувача Повітряних Сил поставлена мета в ході проведення дослідницького навчання була досягнута в повній мірі.

    – До проведення дослідницького навчання залучено близько тисячі військовослужбовців та більше 10 літаків військової авіації Повітряних Сил ЗС України. Тобто 3 авіаційні бригади, ціла система командних пунктів, пунктів наведення авіації, командні пункти радіотехнічних частин, також задіяні комендатури двох аеродромів, – повідомив генерал-полковника Івана Руснака.

    Він також додав, що головним завданням заходу було відпрацювання всього переліку питань, які пов’язані зі створенням такої структури, як авіаційна база.

    – Це дає нам можливість зробити чіткий розподіл функцій і завдань між бригадою тактичної авіації та авіаційною базою, тобто підрозділом, який повністю бере на себе весь перелік завдань по забезпеченню бойових дій усіх родів військової авіації з оперативних аеродромів, – зазначив командувач Повітряних Сил ЗС України.

    Підбиваючи попередні підсумки, генерал-полковник Іван Руснак наголосив, що більшість завдань, які були поставлені, військовослужбовці успішно виконали.

    – Незважаючи на те, що через недостатнє фінансування нам не вдалося створити максимально сприятливі умови для підготовки, наші авіатори продемонстрували високу майстерність, – наголосив він і додав, що є перелік питань, які в подальшому будуть вивчатися фахівцями різних напрямків та Військовою радою виду.

    Тільки після того, як буде проведено детальний аналіз, буде прийняте остаточне рішення щодо створення такої структури. Найголовніше, що, незважаючи на погані кліматичні умови, які були під час навчання, я високо оцінюю рівень підготовки наших льотчиків, – підкреслив генерал-полковник Іван Руснак.

    Просмотров: 597 | Добавил: kombat | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024